Onsdagen 4 Februari

POSTAT AV JONNA 2015-02-04 KL. 20:17:00
Idag var vi iväg med Ferran Berran till mossby. Vi fick inte sån bra start i stallgången då hon vart lite nervös och undrarde vart Tintin tog vägen. Men när han kom in så vart hon lugn och vi kunde borsta och fixa henne lite. Sen tog vi transporten och gav oss iväg till Mossby. 
 
Dit fick båda hästarna följa med. Men tintin var bara med som sällskap. I mossby skulle AK ( Anna-Karin ) rida. Vi var lite nervösa hur Ferran skulle reagera eftersom det var ett nytt ställe och vi inte har varit på så många nya ställen. Men Ferran var bara lite spänd och kolla runt precis när vi lasta ut henne. Sen var hon hur cool som helst. Och AK tränade lite på raka spår och avbrott och igångsättningar. För vi har fortfarande lite problem med gas och broms men det kommer snart att sitta. Galoppen skötte hon utmärkt hon var lite piggare i höger varvet men hon var inte så spänd som hon var sist.
Det vi alla var jätte nöjda med henne var att det finns så sjukt mcyket att titta på i det ridhuset. Det är lite hinder det är öppet lite här och där. Och sen är det bara ett tak och sarjer runt och lite högre plank så det inte snöar in allt för mycket men annars är det helt öppet men hon skötte det utmärkt. 
 
 
 
Förlåt för dom hemska fula bidlerna men har som sagt ingen kamera så får ta kort via mobilen :/ 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: