2014 bästa mascaror

POSTAT AV JONNA 2014-06-05 KL. 13:11:29

Här har ni säsongens bästa mascoror, nå får veta pris, betyg, hur länge det håller mm! 
 
Loreal Volume Million Lashes Mascara So Couture
Pris:
 Cirka 175 kronor
Betyg: 3/5
Omdöme: Borstens relativt korta gummipiggar separerar fransarna bra och gör att de känns längre. Effekten av massiv volym saknas, och den passar kanske därför bäst till vardags.

Maybelline Colossal Go Extreme Mascara
Pris: 
Cirka 145 kronor
Betyg:
 3/4
Omdöme: Denna lättapplicerade mascara kräver två lager för att uppnå bra volym och kan behöva fyllas på någon gång under dagen för att behålla effekten. Borstens form gör det lätt att komma åt alla fransar, även de minsta. 

Dior Diorshow Extase Mascara
Pris:
 Cirka 340 kronor
Betyg: 4/5
Omdöme: Det här kan vara marknadens bästa mascara, men det saftiga priset drar ner betyget ett snäpp. Den snedvridna borsten kommer åt varenda ögonfrans och resultatet håller hela dagen.

IsaDora Volume & Curl Super Easy Removal
Pris: 
Cirka 149 kronor
Betyg:
 3/5
Omdöme: Efter två appliceringar håller IsaDoras nya mascara hela dagen trots att den relativt klumpiga borsten gör det svårt att komma åt precis varenda liten ögonfrans. Precis som namnet antyder tvättas den enkelt bort med ljummet vatten.

Lancôme Hypnôse Doll Eyes
Pris:
 Cirka 269 kronor
Betyg: 4/5
Omdöme: Den här mascarans borste är ultimat för att komma åt varenda ögonfrans. Med rejäla sick-sack-rörelser och snurr på borsten kan man få till fransar som både känns långa och voluminösa. Ett plus för att den är lätt att tvätta bort med vanlig make up-rengöring!

Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Fauc Cils Baby Doll
Pris: 
Cirka 289 kronor
Betyg:
 3/5
Omdöme: YSL-borstens korta gummipiggar applicerar mascara i lagom mängd för att varje frans ska kännas tjockare, men inte längre. Den håller bra hela dagen och passar kanske bäst till vardags. 

Max Factor Excess Volume Extreme Impact Mascara
Pris:
 Cirka 189 kronor
Betyg: 2/5
Omdöme: Den här mascaran är svårarbetad och nästintill omöjlig att tvätta bort trots att det inte står någonstans att den ska vara vattenfast. Korta fransar upplevs tjocka och klumpiga efter applicering men passar säkert bättre för dig som redan har långa ögonfransar och bara söker massiv volym. 

NYX Doll Eye Mascara Long Lash
Pris:
 Cirka 105 kronor
Betyg: 5/5
Omdöme: Den här redan hyllade mascaran förtjänar all positiv kritik. Förutom att priset är exemplariskt både förlänger den, separerar och ger fransarna volym. Det enda lilla minuset skulle vara att hylsan rymmer väldigt lite så det känns som att den tar slut snabbt.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: