Min utveckling

POSTAT AV JONNA 2014-10-06 KL. 19:01:02
MIN BLOGG UTVECKLING - Jag började främst blogga för att min vän Emma ( vibymuppen ) gjorde det, jag tyckte hon var en grym bloggerska och ville skriva lika bra som henne! Jag var väl lite halft efterbliven och kunde verkligen inte skriva lika bra som henne kan man väl säga, här är ett exempel på hur jag skrev 2010 i April
 
 
Man undrar ju verkligen hur jag tänkte när jag skrev detta, vem i helva världen är intreserade av att läsa det där helt ärligt? 
 
Men iallafall efter den här perioden när jag började inse att dessa 6 pers som läste min blogg vart färre och gick ner till två hahah så var det dax att börja tänka om lite.. Jag startade en ny blogg, på en ny blogg portal, inläggen vart bättre men abslout inte en blogg med flera hundra som vill läsa liksom.. Jag försökte kämpa.. Nu var mitt mål att få en stor och bra blogg, jag lyckades inte.. Jag bytte till ännu en blogg, den gick faktiskt bättre jag fick en snygg och bra design och jag tyckte det var kul att blogga, jag hade utvecklas väldit mycket på den bloggen och jag fick ändå ganska mycket läsare. Jag ska verkligen inte skriva upp alla bloggar jag har haft då det är sjukt många!
MEN när jag gjorde denna blogg bestämmde jag mej för att stanna på denna blogg, jag tycker om den, och det är skönt att alla minnen och samlade på en plats, det blir en bra "dagbok" som man kan titta tillbaka i när man är äldre eller tillexempel på hur mycket man har utvecklas sig i ridningen. 
 
Från att ha 6 läsare ( om man hade tur ;) ) till att faktiskt ha flera hundra läsare är så sjukt kul! Jag satsar inte längre på att vara störst utan att ha en bra blogg som jag kan titta tillbaka i och se hur min utecklig ser ut!! 
 
 
 
 
 

Åsiktsinlägg - Fälttävlan

POSTAT AV JONNA 2014-10-02 KL. 20:32:00
Jag tyckte under VM så var det ett väldigt tjat om fälttävlan! Folk skrev hej villt om vad de tyckte, vissa tyckte att grenen skulle förbjudas och andra inte! Nu kommer jag skriva ett inlägg om vad jag tycker om fälttävlan!

Fälttävlans för mig, är en rolig gren med mycket äventyr och spänning! Jag har ridit fälttävlan med tintin ett antal gånger och kan bara säga att det blir roligare och roligare för varje gång. Nu är det ju så att jag hoppar på väldigt väldigt låg nivå, MEN jag tycker abslout inte att denna gren ska förbjudas! 
 
Det är en gren som kräver otroligt mycket skicklighet man måste ha en tanke till allt till varje liten grej! 
Jag kan abslout hålla med felsta att fälttävlan är en farlig gren för både ryttare och häst! MEN vi får inte glömma att det händer olyckor i varje gren! Ridsporten är ingen säker sport för någon! 
 
 
Sen kan jag abslout hålla med om att det kanske händer fler olyckor och mer allvarliga skador inom fälttävlan!
Men som sagt jag skulle abslout inte vilja att denna gren förbjöds! Jag tycker det är så coolt att en ryttare och häst kan sammarbeta så bra tillsammans i så många olika momment! Det kräver en sån sjukt stor potesial för att kunna klara detta! 
Jag kan säga det att jag tycker det är ohört synd att det ska va så sjukt mycket olyckor men istället för att förbjuda grenen så tycker jag at tman kan gör nånting åt så olyckorna minskar, jag har inga alternativ jag kommer på nu men jag lovar att det finnns flera stycken i hela världen som skulle lätt kunna komma på några ideér om hur man kan minska skadorna! 
 

Detta är MIN åskikt #nohate 
 
 
 
 
 

Hur läget ser ut med fairytale

POSTAT AV JONNA 2014-10-02 KL. 10:54:00
Det går såklart upp och ner nu med Fairytale, men just nu så har jag fått tagit lite motgånger i ridningen, men på backen har vi tagit framgångar! Vi har haft ganska stora problem med att lasta henne under en period, men nu verkar det som det har släppt, vi har övat sjukt mycket på att lasta in henne, hon har fått ätit i transporten för att inse att transporten är en trevlig sak och inget man ska vara rädd för.
Så nu går hon på nästan direkt som är så skönt! 
 
Men i ridningen har vi gått back ett steg, det gick så himla bra i början hon var jätte fin och snäll under hela passen, men nu kan jag inte riktigt trava eller galopper, vi är med alla fyra hovarna i luften och hon slänger sig hit och dit, men vi har tagit oss hjälp av en hur duktig tjej som helst som heter Linn, hon har gjort unghästutbildning på flyinge och tävlat mycket utomlands, så hon har väldigt mycket erfarenhet om unghästar. Hon rider Fairytale hur bra som helst och jag är jätte nöjd och glad över att hon vill rida och fortsätta utbilda Fairytale. 
 
 

Åsiktsinlägg?

POSTAT AV JONNA 2014-10-02 KL. 10:23:12
Är ni läsare intreserade av ett åsiktsinlägg? Om det är så att ni är det så är frågan, vad vill ni att åsiktsinlägget ska handla om? KOM MED FÖRSLAG! 
 
 
 

Fortsätta eller inte?

POSTAT AV JONNA 2014-10-02 KL. 09:51:00
Det går upp och ner med bloggadet som jag tror alla är medvetande om! 
Jag har inte orkat att ta så mycket press igen som jag gjorde förut med bloggen! Jag har inte orkat att ha pressen att ha i bakhubet hela dagen om att jag måste göra mist tre inlägg per dag! OCH när man bloggar får man också ganska mycket skit, och det har jag inte orkat med! Men såklart får man jätte fin och gulliga kommnetarer också som stärker sitt förtrende, men jag tror ni förstår poängen! 
 
Men bloggen har uppskattas väldigt mycket när jag har varit igång med bloggandet ordentligt och det är ju hur kul som helst! Därför ska jag nu kolla under dagen och morgondagen om det är så att ni vill att jag ska vara aktiv som jag var förr. Det ända ni beöver göra är att lägga en liten kommentar, det kan vara vad som helst bara jag ser att folk är intresserade av att fortsätta läsa om mina framgångar och motgångar inom ridsporten!